De nem húzom tovább a szót az elkészítés itt találjátok a házi krémsajtnak annyit változtattam rajta, hogy a pár órás konyhában csepegtetés után csak egy napot volt a hűtőben így lágyabb lett két nap alatt már jobban bekeményedik. Ezzel az volt a célom, hogy egy önmagában jól kikavarható krémsajtot kapjak a reggelihez a zsemlékre. Így ízesítettem:
Hozzávaló:
1 adag házi krémsajt (2 nagy doboz tejfölből )
fél nagyon apróra vágott vöröshagyma
oregano, bazsalikom, majoranna , só
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összekavarjuk addig amíg egy lágy kémes állagú sajtot nem kapunk. Fél napot hűtőbe rakjuk hogy az ízek összeérjenek. Nálam erre most nem volt lehetőség mert fél óra múlva már a reggeli zsemlék ezzel voltak megkenve. :)
2 megjegyzés:
Köszönöm az ötletet. Mindenképp kipróbáljuk. :)
Nyami!!!!
Megjegyzés küldése